• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

FCM-bøddel er i høj kurs: Jagtes af PL-klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Premier League-klub har snøren ude efter Sporting-spiller, som gjorde ondt på FCM torsdag aften.

Af Kenneth Jensen

De danske vicemestre fra FC Midtjylland havde muligheder for at komme videre i Europa, men torsdag gik det helt galt, da modstanderen var Sporting CP i en returkamp i Europa.

Det portugisiske mandskab endte med at vinde kampen med 4-0 og dermed samlet 5-1 - sejren kom i hus, blandt andet efter et rødt kort til Paulinho i første halvleg.

Der var dog også klasseforskel på et individuelt niveau, og det så man blandt andet, da Pedro Goncalves flugtede bolden i kassen efter et hjørnespark.

Samme Goncalves scorede også til 3-0, og hans præstationer i denne sæson for Sporting, som han er topscorer for, er ikke gået ubemærket hen.

Den 24-årige offensivspiller er ifølge mediet Record højt på ønskelisten i Premier League-klubben Aston Villa.

Det er to og et halvt år siden, at Sporting CP købte kantspilleren i Famalicao, og han står i denne sæson noteret for 16 scoringer i 34 kampe for klubben.

Pedro Goncalves har en markedsværdi på Transfermarkt på omkring 220 millioner kroner, så det er en spiller, der kommer til at koste kassen, når han en dag bliver solgt.

Med kontraktudløb i sommeren 2026 koster han næppe mindre end 220 millioner kroner at hente - også med tanke på, at Famalicao har en videresalgsklausul på 50 procent af transfersummen.