• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Lindstrøm afviser ikke: Noget, jeg har tænkt over

Foto: Getty Images

Efter en flot debutsæson i Eintracht Frankfurt er Jesper Lindstrøm nu klar til at rykke til en endnu større klub, såfremt chancen byder sig.

Af Lars Gram-Hanssen

Jesper Lindstrøm vil ikke afvise et skifte til en større klub, selvom det blot er et år siden, at den unge dansker skiftede fra Brøndby til Eintracht Frankfurt. 

Det erkender Lindstrøm overfor B.T. forud for aftenens Europa League-finale mod Rangers, hvor den danske landsholdsspiller er blevet meldt spilleklar. 

- Det er da noget, jeg har tænkt over, fordi det er gået så godt. Men her skal man også finde ud af, om det alligevel går for stærkt for én. For mig handler det om, hvilken interesse der er, for hvis det er en interesse fra en klub, der ikke er bedre end det, jeg allerede er en del af nu, så er det ikke noget, jeg begynder at kigge på, siger Jesper Lindstrøm således til B.T.

Overfor B.T. slår Jesper Lindstrøm endvidere fast, at han bliver nødt til at gribe muligheden, hvis 'det rigtige tilbud' pludselig kommer. 

Forud for Europa League-finalen har Tipsbladet talt med Kasper Hjulmand om Jesper Lindstrøms flotte debutsæson i Eintracht Frankfurt. Det interview kan du læse HER.