• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Mikkel Kirkeskov efter nederlag til FCK: Giver ikke meget væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske Piast Gliwice-spiller mener, at slutcifrene i deres nederlag til FC København snyder lidt.

Af Victor Risager

Mikkel Kirkeskov spillede hele kampen for Piast Gliwice, da de torsdag aften blev sendt ud af Europa League af FC København, og selvom det altså sluttede med et nederlag, var han fint tilfreds med sin egen og holdkammeraternes præstation.

Det fortæller han til 6eren efter kampen.

Læs også:Jonas Wind om brandvarm Wilczek: Ikke så ringe endda

- Vi kommer svært ud i starten af kampen, og der går lidt, før vi får vores eget spil på plads, men vi kommer rigtig godt efter det og får skabt nogle gode muligheder. FCK får scoret nogle mål ud af ingenting, og det rammer os lidt, at vi er nødt til at satse i slutningen af kampen. Men jeg synes, at i helhed spiller vi en rigtig fin kamp. Vi giver ikke meget væk til FCK, siger Mikkel Kirkeskov.

- De har mere kvalitet på bolden, men jeg synes, at vi er uheldige med ikke at få puttet nogle mål ind, og der kunne vi have lavet en anden kamp. Jeg synes måske, at resultatet snyder lidt, men i sidste ende er det måske fair nok, at de går videre.

Læs også:FCK fælder polakker - er en sejr fra gruppespil

Til gengæld var han ikke specielt tilfreds med dommerens præstation i opgøret.

- Nu er jeg altid utilfreds med dommerne, men han var ikke så god i dag, synes jeg. Da Kamil scorer, tager han bolden med med hånden, og der var et par situationer, hvor han ikke helt var på vores side, og det kommer til udtryk i en kamp, hvor der ikke er nogen på stadion, og i en kamp, som er stor for klubben, siger Mikkel Kirkeskov.

FC København er nu klar til playoff-runden i Europa Leagues kvalifikation, og her skal de møde enten Rijeka eller Kolos Kovalivka. Hvis FC København vinder den, er de klar til gruppespillet i Europa League.

Se eller gense højdepunkterne fra kampen i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Karakterer: Den bedste polak spillede for FC København

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus