Video : Tipsbladet
Europa League

Milan-træner fjerner stor tvivl om Simon Kjær

Det ser ud til, at Kjær er klar igen efter den skade, han pådrog sig i Milans seneste kamp.

Milan røg i efteråret ud af Champions League, da de blev nummer tre i det, som blev kaldt for 'dødens pulje' med dem selv, PSG, Dortmund og Newcastle i samme gruppe. Dermed er de nu ovre i Europa League.

Her skal de torsdag møde franske Rennes, og her havde der forinden været stor tvivl om, hvorvidt den danske landsholdsanfører Simon Kjær ville blive klar. Men den tvivl er nu noget, som cheftræner Stefano Pioli fjerner.

Det sker ved klubbens pressemøde forud for opgøret ifølge Sky Sport Italia.

- Simon har det godt, han har kommet sig godt, og jeg tror, han kan være med i kampen, ligesom Thiaw også vil blive indkaldt, selvom det bliver med reduceret spilletid, lyder det fra Milan-træneren.

Simon Kjær spillede selv lidt over en time i weekendens kamp mod Napoli, hvor han blev skadet, men er altså klar igen.

Pioli blev desuden spurgt til, hvorvidt han ser på Europa League, som klubben endnu ikke har vundet, ligesom de heller ikke vandt UEFA Cuppen, som det hed førhen.

- Det er bestemt en ekstra motivation. For nogle måneder siden oplevede vi skuffelsen ved Champions League, men nu er vores Champions League Europa League, siger han og fortsætter:

- Det, at vi aldrig har vundet den i klubbens historie, er helt sikkert endnu en drivkraft. Vi vil være koncentrerede. De (Rennes red.) er et hold, der har det godt, så det vil kræve energi og vilje til at gøre det godt, fortæller Pioli.

Simon Kjær har i denne sæson spillet fast for Milan efter han kom tilbage fra sin skade i december.