• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Tunge tanker for Bo Henriksen: Troen forsvandt

Foto: Getty Images

Der var ikke meget, der var magisk for Bo Henriksen, da FCM røg ud af Europa League. Det viser en dokumentar nu.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland fik sig ni point i Europa League-gruppespillet, som lige præcis ikke var nok til at gå videre. Det lå klart efter 0-0-kampen i den sidste runde i gruppen mod Ludogorets. Herefter blev cheftræner Bo Henriksen ramt af en tung følelse.

Det fortæller han i en dokumentar på klubbens hjemmeside om deres europæiske efterår.

- Da han (dommeren red.) fløjter af er det en følelse af afmagt. Følelse af at troen forsvinder. Eller magien forsvinder. Det er lige som om, at det bare er tomt, siger FCM-cheftræneren og fortsætter:

- Der var ikke noget, jeg kunne sige, som kunne få nogen som helst til at føle sig bedre tilpas. Jeg skulle prøve på at hive dem op. Jeg var så skuffet. Jeg kunne ikke sige noget, som sagde 'okay, vi må videre'. Ja, nu er det overstået.

Nu venter Conference League i stedet for midtjyderne, som skal møde PAOK fra Grækenland, der var i gruppe med FCM-rivalerne fra FC København i efteråret.

- Vi har fået en spændende modstander, som er dygtige. Vi har set dem møde FCK over to kampe og tabt en 2-1 og vundet en 2-1, påminder Bo Henriksen, som slår fast, at de er med for at skabe historie og vinde.

I Superligaen vil der også være meget på spil i foråret, hvor der forud vil være kamp på transfermarkedet mod rivalen fra hovedstaden. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020