Video : Tipsbladet
Generelle

Bliver bare ved: Vagner Love præsenteret i ny klub

40 år er ingen alder for Vagner Love, som nu skal prøve sig af i den næstbedste brasilianske række.

Det ser ud til, at den nu 40-årige brasilianske legende Vagner Love ikke er til at stoppe. Nu står det klart, at han er skiftet til den brasilianske klub Avai fra Atlético Clube Goianiense.

Det bekræfter hans nye klub.

Dermed blev det kun til et halvt år i Goianiense, som han kom til fra Recife. I den seneste sæson er det blevet til 25 kampe på tværs af alle turneringer, hvor han har scoret syv mål og lavet to assister.

Den rutinerede angriber kan altså endnu.

Hans nye klub Avai hører til i den brasilianske Serie B, hvor han nu skal fortsætte med at bevise, at en alder på 40 år ikke betyder noget for, hvorvidt man stadig kan lave kasser på samlebånd.

Tilbage i 2022 spillede han en halv sæson i Superligaen for FC Midtjylland, hvor det blev til 10 kampe og én scoring fra den tidligere landsholdsspillers side. Derudover kunne han skrive dansk pokalvinder på CV'et fra dét ophold.

Det fylder dog ikke det store i den liste af trofæer, som han har hentet i løbet af karrieren, hvor det blandt andet blev til fire russiske mesterskaber med CSKA Moskva, som han også vandt UEFA Cuppen med i 2005.

Endvidere kan han se tilbage på 20 landskampe for Brasilien, som han vandt Copa America med både i 2004 og 2007.