Video : Tipsbladet
Generelle

Brandvarm dansker hyldes: Han kan koste 130 mio.

Albert Grønbæk scorede torsdag to gange mod Ajax, og han hyldes efterfølgende i norske medier.

Albert Grønbæk var i 2023 brandvarm for Bodø/Glimt, og i januar var der mange rygter om et muligt skifte til Charlotte FC for mere end 110 millioner norske kroner, svarende til 72 millioner danske kroner.

Prisskiltet kan imidlertid blive meget større i fremtiden.

Sådan lyder dommen fra TV 2 Norges fodboldekspert, Jesper Mathisen, efter at Albert Grønbæk torsdag aften scorede begge Bodø/Glimts mål og imponerede stort i deres uafgjorte kamp mod Ajax i Conference League.

- Prisskiltet kan hurtigt ende på op mod 200 millioner (130 millioner danske kroner, red.) den dag, han forlader Bodø/Glimt. Så god er han faktisk, siger Jesper Mathisen ifølge TV 2 Norge.

Også hos TV 2 Norges anden ekspert Yaw Amankwah er der tro på det.

- En præstation, som Johan Cruijff havde været stolt af.

- Det format og den kvalitet, han viser i aften, vejer nok endnu tungere end det, han leverede i Eliteserien sidste år. Det er ikke kun en bekræftelse for de klubber, der allerede har været interesserede, men en præstation, der betyder, at endnu flere klubber melder sig, hvilket igen kan drive prisen til nye højder. 200 millioner hvis alt lykkes, tror jeg, lyder det fra den tidligere Superliga-forsvarsspiller ifølge VG.

Albert Grønbæk, 22 år, forlængede i januar sin kontrakt med Bodø/Glimt, men i den forbindelse forlød det også, at det er ventet, at han sælges til sommer eller til vinter. Og hvis præstationerne fortsætter som hidtil, er det da også svært at se, at nordmændene skulle kunne holde på den danske stjerne.