Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk træner siger op på Færøerne - har nyt job på plads

Den danske træner Jens Berthel Askou forlader de færøske mestre HB Torshavn, og ifølge klubbens hjemmeside sker det, fordi han har et nyt job på plads.

Efter lidt mere end et år på Færøerne har danske Jens Berthel Askou valgt at stoppe som træner for HB Torshavn.

Det oplyser den færøske klub på sin hjemmeside.

Læs også:Endnu en ændring i FCK-staben: Forlader klubben efter seks år

Danskeren vandt sammen med klubben både mesterskabet og pokalturneringen i 2020, men nu fremgår det af klubbens hjemmeside, at han har sagt op, fordi han har fået et nyt job. Hvilket nye job fremgår ikke.

Men det er oplagt, at Jens Berthel Askou, der er en dygtig ung træner, har været i spil til de ledige jobs i dansk klubfodbolds bedste rækker. Både AC Horsens og Viborg FF jagter ny cheftræner, og mens førstnævnte er blevet kædet sammen med Brøndby-assistent Martin Retov, har der ikke været meget fremme om Viborgs kommende cheftræner.

Læs også:Bundesliga-klub får ny træner på tirsdag: Tidligere FCK'er er favorit

Sportschef Jesper Fredberg har dog udtrykt optimisme i forhold til at finde en afløser for Jacob Neestrup, og det kan måske være, at den afløser er Jens Berthel Askou. Viborg FF fører 1. division med syv point ned til SIF på tredjepladsen.

Askou har en trænerfortid i Vendsyssel FF, som han i 2018 førte op i Superligaen. Han fik dog sparket i Vendsyssel kort inden de afgørende kampe om at rykke ud af rækken. Hvilket nordjyderne gjorde i sommeren 2019.

Tipsbladet.dk har forsøgt en reaktion fra Askou, men han tog ikke telefonen.

Læs også:Officielt: Eriksens gamle manager hyret som ny PSG-cheftræner

Læs også:Vanvittig scoring i Bundesligaen: Se det mindeværdige mål her

Læs også:Nu bekræfter klubben: Tidligere AGF'er skal assistere Jon Dahl