Video : Tipsbladet
Generelle

Dortmund-boss: Denne klub frister Haaland

Direktøren i Borussia Dortmund har smidt et hint om den norske angribers næste destination.

Erling Haaland forventes at forlade Borussia Dortmund næste sommer, eftersom han angiveligt har en frikøbsklausul på 560 millioner kroner, som de største klubber står i kø for at indløse. 

Derfor virker det til, at den 21-årige nordmands næste skridt i karrieren udelukkende afhænger af, hvor han selv har lyst til at spille. 

Med frit valg på alle hylder er gætterierne om, hvor han skifter hen, allerede nu i fuld gang. 

Klubber som Paris Saint-Germain, FC Barcelona, FC Bayern München, Manchester United, Liverpool og Real Madrid er flere gange blevet sat i forbindelse med Haaland, som ganske forståeligt vækker stor interesse med sine gode præstationer. 

Hans-Joachim Watzke, der er direktør i angriberens nuværende klub Borussia Dortmund, har flere gange udtalt sig om Erling Haalands status i klubben samt en mulig transfer. 

Hidtil har han udelukkende understreget, at et salg naturligvis kan blive svært at undgå, men at man vil gøre alt for at holde på nordmanden. 

Men nu har Watzke givet lidt flere informationer, som sender en af de interesserede klubber i føresædet i jagten om Haalands underskrift. 

I et interview med det spanske medie Diario AS fortæller Dortmund-direktøren nemlig følgende. 

- Han (Erling Haaland, red.) er en meget selvstændig person. Uanset hvad kommer han til at spille for en af de bedste klubber i verden, siger han og fortsætter.

- Men jeg ved selvfølgelig, at Real Madrid frister ham, siger han. 

Dermed lyder det altså til, at den norske angriber har et ømt punkt for den spanske hovedstadsklub, hvorfor man kan friste til at tro, at de har en fordel, når sommerens kapløb starter. 

Erling Haaland har i denne sæson spillet fem Bundesliga-kampe, hvori han har scoret syv mål.