Generelle

Edman-agent åbner for FCK

Den svenske venstreback Erik Edman ser ud til at fortsætte i England, men hans agent åbner for FC København, hvis klubben viser interesse.

31-årige Erik Edman er en interessant herre. Svenskeren, der til daglig spiller i Wigan, er kontraktfri til sommer, og klubber kan derfor frit forhandle med ham. Venstrebacken har kun optrådt i to kampe denne sæson, derfor er Edman klar til at finde nye udfordringer nu og her.

- Det er hensigten, at vi vil finde noget nyt i dette vindue, og der har været tilbud fra både Tyskland og Holland. Men Erik tænker mest på at blive i England, da hans kone snart skal føde, og de derfor ikke ønsker at flytte langt. Vi har et håb om, at der sker noget i denne uge, siger svenskerens agent, Allan Bak Jensen, til tipsbladet.dk.

Edman er i de engelske medier blevet linket til Championship-klubben Sheffield United, som meget gerne vil leje den svenske back frem til sommer, hvor en permanent aftale kan komme i stand. Men tidligere er også danske klubber blevet nævnt, og agenten agter at holde den linje åben.

- Vi har ikke hørt fra FC København, og derfor har vi heller ikke talt om FCK, men hvis klubben henvender sig, vil vi jo tage en snak med dem, siger Allan Bak Jensen.

I FC København ville Edman kunne supplere Oscar Wendt på back-pladsen og på sigt overtage den, hvis Wendt bliver solgt. Indtil nu har FCK ikke valgt at hente en erstatning for Niclas Jensen, som stoppede karrieren denne vinter.

Læs også: Hvem er egentlig reserve for Oscar Wendt?