• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Engelsk konestrid afgjort: Skal betale millioner

Foto: Getty Images

Rebekah Vardy må betale over 10 millioner kroner til Coleen Rooney.

Af Kenneth Jensen

Det startede 9. oktober 2019, da Coleen Rooney i flere opslag på sociale medier sagde de berørte ord "It's Rebekah Vardy". De ord, der beskyldte Vardy for at have lækket informationer fra Roonyes private Instagram til pressen.

Vardy har fastholdt sin uskyldt og gjort det klart, at flere havde adgang til hendes Instagram, så hun har siden slæbt Rooney i retten.

Her tabte hun "war of the wags" - det var i juni - og siden fulgte endnu en retssag, hvor det nu er blevet klart, at Rebekah Vardy skal betale sagens omkostninger.

Det menes, at hun ender med at skulle betale omkring 12,5 millioner kroner til Coleen Rooney, ligesom Vardy skal betale for dele af sagens øvrige omkostninger. Dertil kommer altså hendes egne advokater, og så er det ventet, at sagen ender med koste hende over 20 millioner kroner.

Det ender altså med et ordentlig rap over nallerne til Vardy, og selv om Rooney selv skal betale 10 procent af sagens omkostninger, er det nok til at leve med, når man har fået rettens ord for, at det var i orden at offentliggøre og skrive, som hun gjorde 9. oktober 2019.

"War of the wags" er dermed ovre for denne gang.