• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Floppede i Danmark: Nu er han klar for mesterklub

Foto: FK Zalgiris

Han fik bare et et par måneder i dansk fodbold uden at gøre noget væsen af sig, og nu har midtbanespiller Ogenyi Onazi fundet sig en ny arbejdsgiver.

Af Kenneth Jensen

Han kom med et imponerende cv, der talte mange nigerianske landskampe samt klubber som SS Lazio og Trabzonspor, men midtbanespiller Ogenyi Onazi blev aldrig noget hit i dansk fodbold og Sønderjyske, som han ellers skiftede til sidst i sommerens transfervindue.

Og i starten af januar fik han så ophævet sin aftale med klubben fra Haderslev, da det bare var blevet til sølle to minutters Superliga-fodbold for SønderyjskE.

Siden har midtbanemanden, 28 år, ledt efter en ny arbejdsgiver, og nu er det endelig lykkedes for Onazi at finde en ny klub.

Ogenyi Onazi rykker til den litauiske klub FK Zalgiris.

Det fremgår af klubbens hjemmeside, men der står ikke noget om, hvor lang aftale parterne har indgået.

Det er ikke meget fodbold, Onazi har spillet de senere år. Han kom til SønderjyskE efter et halvt år i Denizlispor, som hentede ham på en fri transfer i Trabzonspor i januar 2020. Her blev det til 376 minutters førsteholdsfodbold, og siden spillede han altså to minutters Superliga-fodbold for den danske klub samt 75 minutter i Sydbank Pokalen.

Ganske givet er håbet for midtbanespilleren, at han nu kommer ind i et forløb med kontinuerlig spilletid, så han igen kan være i spil til en større adresse end Litauen.

Onazi har 51 landskampe på cv'et, og han har tidligere været med til at vinde Africa Cup of Nations med Nigeria. Det blev til i alt 110 førsteholdskampe for Lazio, som han repræsenterede fra 2011 til 2016.

Du kan her læse mere om, hvorfor midtbanespilleren så hurtigt forlod dansk fodbold.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus