• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Fyret Superliga-træner i spil til nyt job

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han blev fyret efter få måneder i SønderjyskE. Nu er tyske Michael Boris i spil til et nyt job.

Af Victor Risager

Han blev fyret efter få skuffende måneder som SønderjyskE-træner, men Michael Boris er allerede nu i spil til et nyt job som cheftræner.

I løbet af denne uge skal den 46-årige tysker nemlig efter alt at dømme til jobsamtale hos Kisvárda FC, der er nummer tre i den ungarske række. Det fortæller klubboss Attila Revesz til Digi Sport.

Hvis han får jobbet, vil det ikke være første gang, at Michael Boris gør sig i ungarsk fodbold. Tidligere har han været både U19- og U21-landstræner for Ungarn, ligesom han var cheftræner for MTK Budapest inden skiftet til SønderjyskE. 

Michael Boris er dog ikke den eneste kandidat til jobbet, og blandt andre den rumænske legende Adrian Mutu er i spil til jobbet.

- Der er kandidater fra udlandet. Jeg har talt med Michael Boris et par gange, og vi skal nok have et møde i denne uge. Jeg skal nok også møde Adrian Mutu i denne weekend, siger Attila Revesz, til Digi Sport og siger også:

- Vi tænker på unge trænere fra Ungarn. Jeg talte med Szabolcs Huszti. Han har ikke en licens, men det kan løses. Hans passion, hans erfaring i udlandet samt muligheden for at blive en god træner i fremtiden kan løse denne situation. Vi ser også nøje på Krisztian Timar (Ungarns U19-træner, red.).

Adrian Mutu er klart det mest prominente navn af de nævnte. Som aktiv spiller var han forbi blandt andre Inter, Chelsea, Juventus og Fiorentina, mens han også spillede næsten 80 landskampe for Rumænien.

SønderjyskE har ikke fundet afløseren for Michael Boris endnu. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020