Isak Bergmann Johannesson imponerer i Tyskland
Foto: Getty Images
Generelle

Isak Bergmann Johannesson imponerer i Tyskland

Den udlejede FC København-spiller har hurtigt gjort et indtryk i Tyskland.

Det er end ikke to uger siden, at Isak Bergmann Johannesson blev udlejet fra FC København til Fortuna Düsseldorf, men den islandske midtbanespiller har tilsyneladende allerede fundet sig godt til rette i 2. Bundesligaen.

Det er godt nok kun blevet til to indhop á henholdsvis 18 og 20 minutter, men Johannesson banker allerede på til en startplads.

Sådan lyder vurderingen i hvert fald fra avisen Express.

Fortuna Düsseldorfs cheftræner, Daniel Thioune, gjorde det i sidste uge klart over for sine spillere, at han ikke er bleg for at skifte ud på forskellige pladser. Og det citat hiver Express frem for at tale Isak Bergmann Johannessons sag for en startplads.

- Et håb: Den islandske nyerhvervelse, Isak Bergmann Johannesson, efterlod et stærkt indtryk efter at være blevet skiftet ind mod SC Paderborn, lige som han også gjorde i pokalturneringen, skriver avisen endvidere. 

Over for avisen vil Daniel Thioune dog hverken be- eller afkræfte, at Johannesson glider ind i startopstillingen til næste kamp. Hvis det ender med en startplads, skal det overvejes, hvem der skal bænkes, og hvor længe islændingen kan spille, lyder det.

Isak Bergmann Johannesson, 20 år, er udlejet fra FCK til Fortuna Düsseldorf hele sæsonen. Tyskerne har ifølge Sport Bild en købsoption på 15 millioner kroner.