Kasper Junker tager Japan med storm

Den danske angriber er endelig kommet i gang med sit japanske ophold, og det startede gange udemærket.

En af vinterens helt store transfersagaer nåede sin afslutning 1. april, da Kasper Junker skiftede norske Bodø/Glimt ud med japanske Urawa Red Diamonds.

Sidste sæsons topscorer i den bedste norske række havde ikke lagt skjul på, at han var klar til nye udfordringer, og det får han nu i japansk fodbold.

Forud ventede dog en længere karantæne og først lidt over en måned senere kunne han få sin debut, da Urawa onsdag mødte Kashiwa i den japanske pokalturnering.

Det startede ganske godt for den danske angriber, der var med i startopstillingen. Han skulle bare bruge ni minutter på at score sit debutmål.

Den stilling holdt indtil en time af kampen, da Rodrigo reducerede til 1-1. Samme Rodrigo bragte hjemmeholdet foran 2-1 otte minutter senere.

Ingen af scoringerne kunne Kasper Junker gøre noget ved, da han var blevet taget ud et minut før Rodrigos første mål.

Rodrigo blev i øvrigt noget kuriøst sendt på banen i første halvlegs andet tillægsminut i stedet for hans brasilianske landsmand Raul Pedro.

Og da Taiyo Koga scorede til 3-1 seks minutter før tid, så Kasper Junker ud til at få en noget blandet debut. Men i dommerens tillægstid lykkedes det Urawa at reducere to gange på to minutter, og så føles det nok mere som en sejr.

Urawa indtager en tredjeplads i puljen, der består af fire hold. Der resterer én kamp af gruppespillet, hvor nummer 1 og 2 går videre. Her har de et point op til de to førende hold.

Næste mulighed for Kasper Junker bliver mod Vegalta Sendai i J-League.