• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Medie: Dansk supertalent på blokken hos storklub

Foto: Getty Images

Ifølge det italienske medie Tuttosport holder en italiensk storklub øje med det 18-årige danske stortalent Maurits Kjærgaard.

Af Karl Dorph Søe

Han har i de seneste sæsoner vist et højt niveau i østrigsk fodbold og i Champions League, og har været rygtet til adskillige store europæiske klubber. Nu tyder noget på at der er kommet endu en bejler til det danske kæmpetalent. 

Det italienske medie Tuttosport beretter nemlig, at den unge danske midtbanespiller Maurits Kjærgaard bliver fulgt af den italienske storklub Inter. 

Den 18-årige dansker skulle angiveligt være på blokken for Milano-klubben, der også følger mange af hans holdkammerater fra RB Salzburg, blandt andet den formstærke angriber Noah Okafor.

Kjærgaard har tidligere også være rygtet til klubber som AC Milan, Arsenal, Liverpool og Borussia Dortmund.

Maurits Kjærgaard, der kommer fra Lyngby BK's ungdomsakademi, har været en prominent skikkelse på det danske ungdomslandshold, og er i øvrigt den yngste dansker nogensinde til at score i en Champions League-kamp, da han i foråret lavede RB Salzburgs eneste mål i 1-7 nederlaget mod Bayern Munchen. 

Den danske midtbanespiller står i indeværende sæson noteret for to mål og fire assists på 16 kampe i den østrigske Bundesliga, som klubben fører komfortabelt. 

Et skifte til den europæiske storklub vil uden tvivl være et skridt i den rigtige retning for den unge dansker, som mange spår en stor karriere, også på det danske A-landshold. 

Den 18-årige dansker har kontraktudløb hos Salzburg i sommeren 2026.