• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Nu lurer Burnley på dansk forsvarstalent

Foto: Getty Images

Den danske stopper står uden kontrakt, men nu skal han så forsøge at overbevise Burnley om et permanent samarbejde, da han i øjeblikke træner med hos dem.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Sebastian Kristensens eventyr i England har udviklet sig til en sommer på jagt efter en ny klub.

Han kom til det fodboldgale land i 2019 fra Lyngby BK, men han har haft svært ved at bryde igennem på Evertons U23-mandskab i den forgangne sæson, hvorfor samarbejdet stoppede ved kontraktudløb tidligere på sommeren.

Det har efterladt den 19-årige forsvarsspiller på jagt efter en ny klub. I løbet af sommeren har han trænet med i Leicester City, men her er det ikke blevet til nogen fast aftale.

Det håber Sebastian Kristensen så, at han nu kan få i Burnley, der i øjeblikket lurer på ham. Det gør den sportslige ledelse på daglig basis, da han prøvetræner i klubben, skriver LancsLive.

For nyligt var han med for Burnleys udviklingshold, der tabte 1-3 til Sheffield United. Danskeren spillede kampen som holdets højre midtstopper.

Sebastian Kristensen spillede to kampe for Evertons U23-mandskab i sidste sæson, og det blev altså ikke til flere, da samarbejdet ikke skulle forlænges.

Nu skal Sebastian Kristensen så håbe på, at Burnley ser potentialet og talentet i den unge forsvarsspiller. Burnleys førstehold har indledt jagten på deres Premier League-retur med en sejr og en uafgjort i sæsonens første to kampe.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her