Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Morten Bruun røber sin yndlingsspiller: Jeg bliver tit drillet med det

Den tidligere landsholdsspiller og EM-vinder fortæller i et interview om sin yndlingsspiller.

Han har flere klubkampe for Silkeborg IF end nogen anden, og han kan skrive dansk mester, pokalvinder og EM 1992-vinder på cv'et.

Jo, Morten Bruun har prøvet mere end de fleste. Og det har han i øvrigt også, når det kommer til engelsk fodbold, selv om han aldrig spillede førsteholdsfodbold for andre end Silkeborg IF.

Den nuværende fodboldkommentator er bogaktuel med bogen "Matchday". Bogen handler om engelsk fodbold og har undertitlen "turen går til engelsk fodbold", og i et interview fortæller fodboldkommentatoren nu, hvilken spiller det er, han faktisk holder mest af.

Og valget er overraskende.

Læs også:Ekspert om FCK's rekordindkøb: Han har været smertefuldt ordinær

Morten Bruun fortæller til TV Midtvest, at det er Claus Bech Jørgensen, nu 43 år, han holder mest af som spiller. Bech Jørgensen spillede i flere divisionsklubber i England, blandt andre Bournemouth og Blackpool, men stoppede sin karriere i 2009. Han er i dag ungdomstræner i AaB.

- Jeg bliver tit drillet med, at Claus Bech Jørgensen er min yndlingsspiller i hele verden, og der er noget om det. Inden folk begynder at trække på smilebåndet og sige, at det også bare fordi, han ikke kunne komme på i Ikast eller i Herning, så skal man bare lige vide nogle af de ting, han har oplevet.

- Han har spillet playofffinale på Wembley for 50.000 tilskuere. Han fik en over 10 år lang og forunderlig karriere i engelsk fodbold. Så Claus Bech Jørgensen har oplevet 10 gange så meget som den almindelige Superligaspiller i Danmark. Jeg er en stor, stor beundrer af Claus Bech Jørgensen, lyder det fra Morten Bruun til TV Midtvest.

Claus Bech Jørgensen blev født i Holstebro og nåede at være på kontrakt i AGF og AC Horsens, inden han tog til England og i den grad greb chancen.

Læs også:Morten Bruun: Bendtner er ikke særligt langt fra landsholdet

Læs også:Superligaen fortsætter hos Nent og Discovery

Læs også:35-årige Dennis Flinta har forlænget med Silkeborg IF