Foto: Getty Images
Generelle

Peter Graulund taber til Viaplay i landsretten

Peter Graulund har igen tabt til Viaplay, denne gang i landsretten.

Peter Graulunds strid med Viaplay har nu resulteret i et nyt nederlag i retten for den tidligere fodboldspiller. 

Tirsdag har Østre Landsret afsagt dom, og her blev konklusionen, at Peter Graulund ikke får nogen erstatning af Viaplay. Det skriver Ekstra Bladet

Tilbage i efteråret 2020 krævede Peter Graulund erstatning af Viaplay for uretmæssig fyring.

Østre Landsret har dog vurderet, at Peter Graulund har handlet i strid med samarbejdsaftalen med Viaplay, hvor han var forpligtet til at at tilrettelægge sit arbejde som ekspert i samarbejde med TV3. 

Der var tale om et tillidsbrud og ifølge Østre Landsret var det derfor berettiget, at TV3 ophævede samarbejdsaftalen med Peter Graulund. 

Peter Graulund havde krævet en kompensation på 814.000 kroner, svarende til ni måneders honorar. 

I stedet får den tidligere angriber dog en lang næse. Østre Landsret har dog - i modsætning til byretten - vurderet, at Peter Graulund skal have udbetalt et manglende beløb på 148.000 kroner fra coronaperioden, hvor han stoppede med at fakturere i tre måneder. 

Ifølge B.T. skal Peter Graulund dog betale et større beløb i sagsomkostninger i både byret og landsret. Der er tale om et beløb på 141.140 kroner. 

Peter Graulund blev fyret tilbage i efteråret 2020, da han havde udført agentarbejde uden forudgående aftale med Viaplay. 

Tipsbladet har været i kontakt med Peter Graulund, som ikke ønsker at kommentere sagen.