• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Savet midt over: Nu reagerer Mohamed Daramy

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mohamed Daramy fik sig en hård medfart i træningskampen mod Elfsborg.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Tipsbladet i Portugal.

FC København vandt stensikkert lørdagens træningskamp mod Elfsborg med 4-1. Andreas Cornelius, Diogo Goncalves og Hákon Haraldsson blev københavnernes målscorere.

På lystavlen lignede det en sikker FCK-sejr, men Elfsborg gav københavnerne kamp til stregen det meste af vejen. Svenskerne gik til makronerne, hvilket Mohamed Daramy også fik at føle.

To gange inden for få minutter måtte kantspilleren bide i græsset efter hårdhændet behandling af Elfsborgs forsvarsspillere. Først blev han savet midt over af svenskernes sidstemand og få øjeblikke senere blev han ramt igen.

- En gang imellem er der konsekvenser, når du er den type spiller, som jeg er. Jeg fortsætter med at klø på efter den første tackling, og så ved jeg godt, at der vil komme flere. Det er sådan spillet er, selvom det er ærgerligt, da jeg ellers var på vej til en fri chance. Sådan er det nogen gange, og måske er det deres måde at forsøge at sætte mig ud af spillet på, siger Mohamed Daramy til den skrevne presse efter kampen.

Selvom intensiteten var høj, så havde Mohamed Daramy ønsket, at Elfsborgs spillere havde vist lidt mere hensyn.

- Når det er en træningskamp, så synes jeg ikke, det er nødvendigt. Det havde været noget andet, hvis det var en turneringskamp eller en anden vigtig kamp. Det er klart, at jeg ikke synes, at det er nødvendigt, men sådan er det nogen gange i kampene.

Jacob Neestrup er på bølgelængde med Mohamed Daramy, selvom han værdsætter en modstander, der kunne presse FC København.

- Jeg kan rigtig godt lide, at vi møder en modstander, som kommer ind med stor intensitet. Det er trods alt det, som vi har brug for. Men jeg synes, når nu der er tale om en træningskamp, at det er bedre at rive i trøjen som sidste mand istedet for at sparke ham ned bagfra. Sådan er det, og vi er glade for, at vi mødte en modstander, som gav os kamp til stregen, siger cheftræneren efter kampen.

Efter slutfløjt fik Mohamed Daramy begravet stridsøksen med Elfsborg-spillerne, inden de fortsatte videre ned i omklædningsrummene.

- De sagde bare undskyld, og så var der ikke mere i det. De vidste det også godt lidt selv, og han sagde bare, at jeg var for hurtig, så han var nødt til at flække mig, afslutter Mohamed Daramy med et stort smil.

Tirsdag skal FC København i aktion igen, når de møder Viking. FC Midtjylland og Brøndby er også på træningslejr i Portugal, og de skal begge i aktion på mandag. Hvis du vil læse mere om FCK's kamp mod Elfsborg, så kan du klikke HER.