Generelle

Skandale: Løgn, bestikkelse og aftalt spil

Tipsbladet har samlet dokumentation for en række af de skandalesager, der i øjeblikket tynger FIFA og truer med at ødelægge forbundet og fodboldspillet.

FIFA og international fodbold risikerer at splintre i mindre, konkurrerende enheder, hvis ikke forbundet omgående tager sig sammen og glemmer de interne magtkampe.

Sådan er konklusionen på en artikel i fredagens udgave af Tipsbladet Indsigt, hvor vi behandler det forestående præsidentvalg i FIFA.

Men hvad er det for nogle skeletter, der gemmer sig i skabene i FIFA, og hvad er det, de seneste måneders korruptionsanklager præcist går ud på?

Tipsbladet har kigget på nogle af de mest alvorlige sager og har fundet stribevis af dokumenter og artikler frem, der dokumenterer, hvad der er sket, og hvordan FIFA er havnet i en alvorlig knibe her få dage, før de 208 medlemslande vælger mellem Sepp Blatter og Mohamed bin Hammam som FIFA-præsident fra nu af og til 2015.

Listen over FIFA's største skandalesager - læs om hver skandale ved at trykke på linket:

Du kan læse meget mere om den benhårde magtkamp mellem Sepp Blatter og Mohamed bin Hammam i Tipsbladet Indsigt, der kom på gaden fredag 27. maj. Du kan også få fingre i historien gennem Tipsbladets E-avis, som du finder ved at klikke her, eller gennem Tipsbladets nye Iphone-applikation, hvor du kan købe bladet til en særdeles konkurrencedygtig pris.