• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Sørloth om vildt rygte: Jeg har intet hørt

Foto: Getty Images

Nordmanden, der hamrer mål ind på stribe i Tyrkiet, kender ikke meget til det rygte, der har sat ham i forbindelse med selveste Real Madrid.

Af Kenneth Jensen

19 mål i 22 kampe gør den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth til topscorer i Tyrkiet, og dermed står lejesvenden fra Crystal Palace godt, når han til sommer med al sandsynlighed skal finde sig en ny klub.

Trabzonspor er naturligvis interesseret i at beholde den norske landsholdsangriber, hvis det er muligt, og også engelske Newcastle United er interesseret. Og i den vildere ende af rygteskalaen lyder det, at også Real Madrid er interesseret. Det rygte stammer dog fra et tyrkisk medie, og der er de hurtige til at sætte tingene i kog.

Læs også:Udlejede Sørloth har nu scoret samme antal mål som hele Crystal Palace-holdet

Rygtet er da heller ikke noget, som Alexander Sørloth kender til. Det fortæller nordmanden i podcasten Rasmus & Saga fra Adressaavisen.

- Nej, jeg har hørt lige så lidt, som I har gjort. Rygtet kører, men jeg har intet hørt, siger angriberen, der kalder det specielt at blive sat i forbindelse med Real Madrid:

Læs også:Vildt rygte: Tidligere FCM-angriber til Real Madrid?

- Jeg sad i omklædningsrummet inden kampen mod Besiktas og så på Snapchat, at der var stor aktivitet i vores vennegruppe. Der var en, der havde linket til den artikel. Det var lidt specielt at se inden en kamp. Jeg måtte bare forsøge at bruge det, så godt jeg kunne, for at få mere selvtillid. Og det gjorde jeg, siger den 23-årige angriber.

Alexander Sørloth scorede to gange mod Besiktas, så helt skidt var det ikke, og i det hele taget har han fået genoplivet en karriere, der kørte lidt af sporet, da han var i London-klubben Crystal Palace.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: To navne i spil til toppost i United

Læs også:Sørloth fik nedsat karantænestraf: Sparkede sit hold mod mesterskabet

Læs også:Tidligere Superliga-profil får to dages karantæne: Præsidenten raser