Video : Tipsbladet
Generelle

Sparta Prag forlænger med Brian Priske

Brian Priske har skrevet under på en ny aftale i Sparta Prag.

Det går ganske godt for Brian Priske i Sparta Prag, og det har den danske træner nu fået bevis for.

Fredag formiddag oplyser de tjekkiske mestre således på klubbens hjemmeside, at kontrakten med 46-årige Priske er blevet forlænget til sommeren 2026.

Han havde oprindeligt kontraktudløb til sommer.

- Jeg er meget glad for at være i Sparta, så det var nemt for mig at tage imod tilbuddet om at fortsætte samarbejdet. Jeg kan mærke, hvordan klubben accepterer mig, hvordan mit arbejde bliver værdsat, og jeg kan se, at klubben fungerer.

- Jeg ser stadig masser af plads til yderligere fremskridt. Vi ser alle på fremtiden med de samme mål, siger Priske.

Sportsdirektør Tomas Rosicky glæder sig også over det fortsatte samarbejde.

- Vi har fundet den rigtige person i Brian, som, vi tror på, kan bringe mere succes til Sparta. Hans ekspertise, passion og identifikation med Sparta var tydelig ved første øjekast. For fremtiden bringer dette skridt os stabilitet. Vi fortsætter ad den vej, vi har udstukket for os selv.

- Vi tror på, Brian vinder endnu en titel med Sparta, at han vil fortsætte med at udvikle vores egne spillere, og at vi også i fremtiden kan vinde europæiske kampe mod kvalitetsmodstandere.

Brian Priske har tidligere været cheftræner for FC Midtjylland og Royal Antwerp.

Sparta Prag oplyser også, at danskerne Lars Friis og Christian Clarup ligeledes har forlænget deres aftale. De er henholdsvis assistenttræner og fysisk træner.