Video : Tipsbladet
Generelle

Stor hyldest: Matt O'Riley udtaget til årets hold

Matt O'Riley har gang i en imponerende sæson i det skotske for Celtic, og nu er hans flotte præstationer blevet kronet med en plads på årets hold i den bedste skotske række.

Sikke en sæson, det har været for dansk Matt O'Riley.

Tilbage i november sidste år fik han debut på det danske A-landshold i en kamp mod Nordirland, men også på klubplan har den 23-årige midtbanespiller imponeret stort for Celtic. 

Den skotske storklub har nemlig kurs mod mesterskabet i Skotland, hvor de i skrivende stund ligger på førstepladsen med tre point foran de evige rivaler fra Glasgow Rangers, og det kan man i høj grad takke O'Riley for.

Danskeren har alene i denne sæson bidraget med hele 13 mål og 11 assists på 23 kampe i den skotske liga, og det er nu blevet belønnet med en fornem hæder. 

Matt O'Riley har nemlig fundet vej til årets hold i den skotske Premiership som følge af hans imponerende præstationer. 

Det er da langt fra kun i Skotland, at man er opmærksomme på den danske midtbanespiller. Det er man også i det store udland, hvor han tilbage i marts bekræftede overfor Tipsbladet og den øvrige presse, at Atletico Madrid havde afgivet et bud på ham. 

Et bud, der dengang lød på 156 millioner, men Celtic krævede 215 millioner kroner, hvorefter Atletico Madrid ikke vendte tilbage.

Om Matt O'Riley har vokset sig for stor til skotsk fodbold og allerede til sommer er på vej til det store udland, må indtil nu stå hen i det uvisse, men du kan læse Tipsbladets bud på, hvad fremtidsmulighederne for den danske midtbanespiller kunne være lige HER.