• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Martin Davidsen

Heerenveen lurer på Rasmus Falk og Nicolaj Thomsen

Heerenveen lurer på Rasmus Falk og Nicolaj Thomsen
Foto: Polfoto

Den hollandske klub Heerenveen er fortsat interesseret i Nicolaj Thomsen, men også Rasmus Falk har været i hollændernes kikkert. Klubbens direktør så nærmere på de to spillere for to uger siden.

Af Martin Davidsen

Sidste sæsons Superliga-topscorer Thomas Dalgaard blev tidligere på måneden præsenteret i den hollandske klub Heerenveen, men angriberen kan muligvis få dansk selskab i klubben denne sommer. Heerenveen viser således interesse for flere danske spillere i dette transfervindue. 

Tidligere har Heerenveens direktør Hans Vonk bekræftet, at klubben er interesseret i AaB's Nicolaj Thomsen, og nu viser det sig, at endnu en dansk offensivspiller er på ønskelisten i den hollandske klub. Heerenveen er ifølge tipsbladet.dk's oplysninger således også interesseret i OB's Rasmus Falk.

Da OB og AaB spillede 1-1 på Tre-For Park i Odense i 3. runde af Superligaen, var Heerenveens direktør Hans Vonk således personligt til stede på stadion for at se nærmere på både Falk og Thomsen. Særligt Rasmus Falk spillede en god kamp, og han stod også for fynboernes 1-0-scoring undervejs, hvor han altså gjorde sig godt bemærket.

Hans Vonk bekræfter, at han var på stadion, men ønsker ikke at kommentere historien nærmere. 

- Jeg var til kampen, men vi kommenterer ikke konkrete spillernavne, for så kunne du også ringe til mig i næste uge og lave samme historie om en anden spiller, siger Hans Vonk til tipsbladet.dk.

Hans Vonk var i samme weekend til kampen mellem Esbjerg fB og FC Nordsjælland i Farum, fordi han var i Danmark for at afslutte Thomas Dalgaard-handlen med Viborg. 

Det ligger dog fast, at Heerenveen er interesseret i Nicolaj Thomsen, og Rasmus Falks navn er også varmt i Holland. Tidligere har Ajax været nævnt som en bejler til Rasmus Falk, der også har været et emne i Superliga-klubberne Brøndby og FC København.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger forlanger OB imidlertid en høj pris for Rasmus Falk, hvilket betyder, at offensivspilleren sandsynligvis bliver i den fynske klub i resten af efterårssæsonen. 

Rasmus Falk har tidligere været emne i Heerenveen, der allerede var ude efter OB'eren, da han som helt ung var et ombejlet talent. 

- Heerenveen ville gerne gøre mere ud af det, men jeg ved ikke helt, hvad der skete, for jeg hørte ikke så meget om det. Det gjorde nu ikke så meget, for jeg havde ikke lyst til at tage af sted. For det første var det for tidligt, og for det andet synes jeg ikke, at det er en større klub end OB, fortalte Rasmus Falk til Tipsbladet i 2011. 

Det ser dog ikke ud til, at Heerenveen har opgivet jagten på hverken Rasmus Falk eller Nicolaj Thomsen, selvom de to spillere altså stadig er i deres respektive danske klubber. Rasmus Falk har kontrakt med OB frem til sommeren 2016. Nicolaj Thomsens aftale i AaB løber frem til udgangen af 2016, men spilleren har tidligere udtalt, at et sommerskifte er en mulighed.