Video : Tipsbladet
La Liga

16-årig kan afløse Messi: Det vil være en drøm

Lamine Yamal står klar til at udfylde nogle store sko i FC Barcelona

De fleste 16-årige går stadig i folkeskole, men Lamine Yamal løber rundt i FC Barcelona.

På trods af sin unge alder står han allerede noteret for 41 kampe for klubbens førstehold, og alene i denne sæson er det blevet til seks mål og syv assists i alle turneringer. 

Der virker ikke til at være nogen grænse på, hvad Lamine Yamal kan drive det til i FC Barcelona, og hovedpersonen selv drømmer da også om at overtage en trøje, der har særligt stor betydning i klubben.

- Ansu Fati er nummer 10, men hvis ikke han kommer til at spille her, ville det være en stor ære for mig at bære trøjen. Det ville være en drøm for ethvert barn at bære nummer 10 i Barcelona. Der er ikke nogen i verden, der ville sige nej til det, men det er klubben, der skal bestemme det, lyder det fra Yamal til Mundo Deportivo. 

Der er selvfølgelig tale om Lionel Messi, der bar trøjenummer 10 i hans storhedstid i FC Barcelona, inden han forlod den catalanske storklub til fordel for PSG.

Og netop PSG stod da også for nyligt klar til at sprænge banken med et bud på 1,5 milliarder kroner for Lamine Yamal, men selv ikke engang dét kunne overbevise FC Barcelona, der afviste milliardbuddet. 

Også på GOAL's liste over de 50 største talenter i verdenen toppede Lamine Yamal listen, hvor blandt andet Roony Bardghji scorede en rigtig flot placering, som du kan læse mere om HER.