Foto: IMAGO
La Liga

“AC” får kritik: Ét problem fremhæves

Andreas Christensen får kritik, særligt for sin boldomgang, efter onsdagens kamp mellem FC Barcelona og Napoli.

Andreas Christensen startede igen på den defensive midtbane for FC Barcelona, da mandskabet onsdag aften sikrede sig et fint udgangspunkt i Champions Leagues ottendedelsfinaler mod Napoli ved at spille 1-1.

Og ovenpå den kamp får “AC” en lidt hård medfart i de spanske medier, hvor særligt boldomgangen fremhæves som et problem. 

Avisen Sport giver eksempelvis danskeren karakteren 5 ud af 10, hvilket er næstdårligst af FC Barcelonas startere, og sætter overskriften “anspændt” på ham.

- Han var lidt langsom i nogle aktioner med bolden, men han kæmpede i presset og vandt flere dueller. Derudover hjalp han nær midterforsvarerne med nogle luftdueller. Han viser, at han har brug for mere tid for at tilvænne sig midtbanen, lyder det.

Samtidig skriver Mundo Deportivo i sin karaktergivning, at Andreas Christensen faldt i niveau, da FC Barcelona skulle forsvare sin føring.

AS kommer også med klar kritik af danskeren.

- Han fortsætter med at så stor tvivl i den defensive midtbaneposition. God uden bolden, men meget mere uregelmæssig med bolden. Han mangler stadig tilstedeværelse og personlighed i sit spil, lyder det.

Mest ros kommer fra Marca, som giver Andreas Christensen karakteren 6,5 ud af 10 og roser flere af danskerens kvaliteter.

- Danskerens boldomgang og evne til at stoppe modstanderens kontraangreb er kvaliteter, som han udnyttede klart i Napoli. Også meget hurtig i sine defensive aktioner, skriver avisen.

Se et Viaplay-interview med Andreas Christensen, hvor han også selv erkender sig utilfreds med sin boldomgang, i videoafspilleren øverst i artiklen.