Foto: Getty Images
La Liga

'AC' i strid modvind efter Barca-fadæse

Andreas Christensen og hans holdkammerater skal ikke bruge tid på at læse de spanske medier dagen efter ydmygelsen til Girona.

Det står mere eller mindre klart, at FC Barcelona får ganske svært ved at forsvare det spanske mesterskab i denne sæson.

Søndagens topkamp mod Girona viste tydeligt, at man stadig har et stykke op til toppen. 2-4 tabte man på hjemmebane, og Xavi erkendte efterfølgende, at man stadig er i en genopbygningsfase. 

Sikkert er det, at man ikke leverede nogen stor indsats søndag aften, og dagen derpå får man ikke mange rosende ord med på vejen i de største spanske aviser. Her går Andreas Christensen heller ikke fri fra kritikken. Den danske landsholdsstjerne blev udskiftet efter 65 minutters spil, da Barcelona var bagud 1-2. 

- Danskeren var ikke specielt god, især på Gironas første mål. Han var ineffektiv, da det kom til at stope Tsygankov, som fik for meget plads i feltet, så han kunne servere bolden på et sølvfad til Dovbyk. De to dages orlov, som han havde fået, fordi han blev far, faldt ham ikke i god jord. Han var en af Xavis første ændringer, skriver AS.

Heller ikke Marca var imponeret over danskeren. 

- For anden gang i træk dannede han makkerpar med uruguayneren (Ronald Araujo, red.) efter Inigo Martinez' skade, men han led. Danskeren fejlbedømte ved Gironas første mål. Det var ikke godt at se. Han forlod banen i det 65. minut, skriver de.

El Mundo Deportivo er også ude med riven, og de mener, at Gironas hurtige spil gav danskeren store problemer, og at det gik ud over ham, da Xavi skulle prøve noget nyt. 

'AC' kan dog trods alt glæde sig over, at det ikke kun er ham, som de spanske medier går til efter søndagens nederlag. 

Resultatet betyder, at Barcelona indtager fjerdepladsen med syv point op til netop Girona.