Video : Tipsbladet
La Liga

Andreas Christensen i fare for at misse El Clasico

Den danske defensivspiller skal passe godt på.

FC Barcelona skal lørdag aften spille mod Cadiz i La Liga, og her er der en chance for, at danske Andreas Christensen kan være med for catalanerne. Det bliver dog muligvis med noget i baghovedet.

Det viser sig nemlig, at han med et gult kort mere vil være i karantæne, og kampen efter Cadiz er mod intet mindre end Real Madrid. Det skriver Barcelona-avisen Sport.

Der er i den forbindelse peget på, at der kan være mulighed for, at han vender tilbage på sin position som midterforsvarer til lørdagens kamp, ligesom der er en chance for, at cheftræner Xavi simpelthen vil spare ham.

På den måde vil han være sikker på, at han kan have danskeren klar til El Clasico.

Foruden Christensen er Oriol Romeu også i fare for at komme i karantæne, og da det er de to spillere, som blandt andre hidtil har spillet på den defensive midtbane, så giver det noget at tænke på for Barca-træneren.

Til kampen mod Cadiz er Iñigo Martínez, Joao Cancelo og Robert Lewandowski allerede ude med karantæne, og dermed er der det klart, at de i hvert fald ikke kommer til at være det mod Real Madrid.

I øjeblikket er ærkerivalerne fra den spanske hovedstad otte point foran Barcelona, og dermed vil netop det kommende opgør mellem de to blive særdeles afgørende for mesterskabet i denne sæson.