• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Avis: Så meget gav de Braithwaite for at smutte

Foto: Getty Images

Ifølge Ekstra Bladet orkestrerede Barcelonas ledelse en slags smædekampagne rettet mod Martin Braithwaite i løbet af sommerens transfervindue.

Af Lars Gram-Hanssen

Der var tale om et drømmeskifte, da Martin Braithwaite rykkede til Barcelona, men i danskerens sidste tid i storklubben endte han med at blive frosset ude. 

Og ifølge Ekstra Bladet blev den danske landsholdsangriber tilmed udsat for 'en form for smædekampagne' af Barcelonas egen ledelse, der på usandfærdig vis valgte at portrættere Braithwaite som 'en grådig milliardær'. Sådan lyder det fra spanske kilder, som Ekstra Bladet har været i kontakt med. 

I løbet af sommeren var der rygter om, at Martin Braithwaite krævede voldsomme summer for at forlade Barcelona - avisen Sport skrev eksempelvis, at Braithwaite krævede sin resterende løn, svarende til 37 millioner kroner - men ifølge Ekstra Bladet fik den tidligere Esbjerg-spiller et langt mere beskedent beløb med ud ad døren. 

- Længe så det ud til, at forhandlingerne var gået i hårdknude. Men i september på transfervinduets sidste dag valgte den tidligere Esbjerg-spids at skifte til lokalrivalerne fra Espanyol. Kontrakten med Barça var revet over. Braithwaite modtog angiveligt 400.000 euro – knap tre millioner danske kroner – for at smutte, skriver Ekstra Bladet således. 

Efter skiftet til Espanyol har Martin Braithwaite scoret tre mål i ni La Liga-kampe. Den tidligere Barcelona-spiller sad tirsdag på bænken i hele kampen, da Danmark indledte VM i Qatar med 0-0 mod Tunesien. I aften kan Braithwaite dog være i startopstillingen mod Frankrig - det kan du læse om HER.