La Liga Mads Bye Marboe

Avis: Stjernespillerens agent spottet i Barcelona

Foto: Getty Images

FC Barcelona er stadig inde i billedet.

Af Mads Bye Marboe

Der har floreret rygter om interesse fra Arsenal, og tirsdag skrev en række engelske medier, at Chelsea nærmer sig en aftale med Leeds om Raphinha.

FC Barcelona, der også er blevet meldt interesseret, har imidlertid ikke opgivet jagten på brasilianeren, der selv foretrækker at skifte til Camp Nou.

Onsdag er Leeds-stjernens agent, Deco, blevet spottet i Barcelona af Mundo Deportivo, der har set den tidligere midtbanespiller forlade den catanlanske storklubs lokaler sammen med sportsdirektør Mateu Alemany, vicepræsident Rafa Yuste, teknisk sekretær Jordi Cruyff samt rådgiver Enric Masip.

Det er uvist, hvad der helt konkret er blevet diskuteret på mødet, men med interessen fra Arsenal og Chelsea begynder tiden at være knap for FC Barcelona.

Indtil videre har man ikke kunne finde de knap 450 millioner kroner, Leeds kræver for Raphinha, og med klubbens økonomiske situation in mente er det svært at se, hvor man skulle få pengene fra.

Et salg af Frenkie De Jong er formentlig det bedste bud, hvis hollænderen selv accepterer et skifte til Manchester United.