Video : Tipsbladet
La Liga

Avis: Xavi opfordrer Barca-stjerne til lønnedgang

Ifølge den spanske avis AS har Xavi haft en snak med Frenkie de Jongs vigtige rolle i Barcelona, og cheftræneren har opfordret hollænderen til at gå ned i løn, så den spanske klub ikke bliver nødt til at sælge ham.

Manchester United har jagtet Frenkie de Jong hele sommeren, men i Barcelona er cheftræner Xavi angiveligt ikke vild med idéen om at slippe hollænderen. 

I hvert fald skriver den spanske avis AS nu, at Xavi har haft en samtale med Frenkie de Jong, hvor cheftræneren har opfordret den hollandske midtbanespiller til at acceptere en lønnedgang. 

Barcelona-præsident Joan Laporta udtalte i sidste uge, at den spanske klub har afvist bud på Frenkie de Jong, men at der er nogle aspekter ved hollænderens situation, som parterne skal have løst. 

Og ifølge AS er det Frenkie de Jongs løn, som der skal forhandles, idet hollænderen står til at få udbetalt langt over 200 millioner kroner. Og ifølge AS har Xavi derfor opfordret Frenkie de Jong til at acceptere en lønnedgang, således at Barcelona kan overholde La Ligas fairplayregler i forhold til lønbudgettet. 

Xavi forklarede angiveligt Frenkie de Jong, at han ser hollænderen som en vigtig spiller, og ifølge AS er hollænderen nu åben for at gå ned i løn og dermed blive i Barcelona. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.