Foto: Alamy
La Liga

Andreas Christensen nægter at holde fri

Andreas Christensen gør sit for at blive klar til PSG-kampen i næste uge.

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen slider for tiden med en skade i akillessenen, og med udsigt til Champions League-kvartfinalen mod Paris Saint Germain arbejdes der hårdt på, at han kan blive klar.

Også på fridage. Det skriver den catalanske sportsavis Mundo Deportivo.

Cheftræner Xavi Hernandez havde nemlig grundet den lille pause i La Liga valgt at give spillerne et par fridage for at få genopladet batterierne, men det afholdt altså ikke den danske defensiv-spiller fra at møde op alligevel.

Her arbejdede han videre med den plan, som er blevet lagt for ham, så han kan være i optimal stand til at være med i den første kamp i Paris, som spilles 10. april. Det skete sammen med blandt andet klublægen Pruna og fysioterapeuten Iván Torres.

Christensen var dog ikke den eneste, der var mødt op på sin fridag af spillerne. Det gjorde sig også gældende for Frenkie de Jong og Pedri samt Ronald Araujo, hvor sidstnævnte ligesom danskeren anses som småskadet.

Det var forud for kampen mod Atletico Madrid, at Andreas Christensen blev skadet, og han var derfor ikke med i den seneste landsholdssamling.

Christensen har i denne halvdel af sæsonen spillet primært som midtbanespiller.