Video : Tipsbladet
La Liga

Diego Simeone vil hente dansk stjerne

Ifølge spanske medier er Pierre-Emile Højbjerg tilbage i Atlético Madrids søgelys, idet den danske landsholdsstjerne vil være markant billigere at hente denne sommer.

Meget tyder på, at Pierre-Emile Højbjerg har spillet sin sidste kamp i Tottenham-trøjen. 

Den danske landsholdsstjerne har i denne sæson mistet sin faste startplads i London-klubben, hvor cheftræner Ange Postecoglou blot har brugt Højbjerg fra start otte gange i Premier League.

Samtidig udløber Højbjergs kontrakt i 2025, så tidspunktet er det rette til et salg for Tottenham, og ifølge Football Insider er forventningen, at den 28-årige midtbanespiller finder en ny klub denne sommer. 

Og ifølge de spanske medier AS og El Desmarque er Pierre-Emile Højbjerg nu tilbage i Atlético Madrids søgelys. Madrilenerne forsøgte at hente den danske landsholdsstjerne allerede sidste sommer, hvor Tottenhams økonomiske krav satte en stopper for tingene. 

El Desmarque peger på, at Diego Simeone efter en svær sæson er på udkig efter en defensiv midtbanespiller, der kan sikre balancen på midtbanen, og Pierre-Emile Højbjerg er altså en af argentinerens favoritter til at udfylde den rolle. 

Pierre-Emile Højbjerg har spillet 184 kampe for Tottenham siden skiftet fra Southampton i 2020. 

Loading Poll...