Video : Tipsbladet
La Liga

FCM må vente på jackpot: Dovbyk vil blive i Girona

FC Midtjyllands tidligere angriber Artem Dovbyk har besluttet sig for at blive endnu en sæson i Girona, forlyder det.

Hvis de havde håbet på nogle ekstra millioner i kassen i FC Midtjylland efter et Artem Dovbyk-salg, hvor de sidder på en videresalgsklausul på 30 procent, så kan de efter sigende godt tro om igen.

Det forlyder nu, at den ukrainske La Liga-topscorer har besluttet sig for at lukke døren til et sommerskifte i denne omgang og blive i Girona i den kommende sæson. Det skriver den spanske sportsavis AS.

I den forbindelse bliver der peget på, at det er noget, som han selv har besluttet sig, og at han har givet sine agenter besked om, at han ikke ønsker at høre om tilbud fra andre klubber. Det har dog ikke været en nem afgørelse at tage, berettes det.

Dovbyks ønske var efter sigende at fortsætte karrieren i Spanien, hvor Atletico Madrid havde været ude med et bud på ham på omkring 185 millioner kroner. Det var dog i underkanten for Girona, og derfor forventes det nu, at der skal ske noget helt uventet, hvis Artem Dovbyk nu skulle skifte denne sommer.

Familien lader også til at være glade for at være i den catalanske by, og i den kommende sæson skal han spille i Champions League med Girona.

Foruden Atletico har der tilsyneladende også været bud fra både Napoli og West Ham på cirka 260 millioner kroner, men de to klubber har ikke fristet ham. Endelig skulle der være kommet et bud fra en klub i Saudi Arabien, som lokkede med en årsløn på 110 millioner kroner, men her var svaret altså også nej.

Med en videresalgsklausul på 30 procent vil FCM i tilfælde af et salg på eksempelvis 78 millioner kroner. Men dem må de altså vente lidt længere på ude i kontorerne i Ikast.