• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Hård Dolberg-dom: Kan kun beskrives som en fiasko

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS har Kasper Dolberg været 'en fiasko' i Sevilla.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Dolberg nyder ikke den store tillid fra Sevilla-cheftræner Jorge Sampaoli. 

Den danske landsholdsangriber sad senest på bænken i Sevillas 3-1-nederlag til Manchester City onsdag, og ifølge den spanske avis AS står det nu klart, at Sevilla begik en fejl ved at leje Kasper Dolberg i Nice. 

AS peger således på Kasper Dolberg og den tidligere Manchester United-spiller Adnan Januzaj som 'to fiaskoer' i Sevilla, efter at ingen af de to blev sendt på banen i nederlaget i Manchester. Både Dolberg og Januzaj blev hentet til Sevilla sidst i transfervinduet, men ingen af de to har formået at slå til. 

- Sevillas betydningsløse besøg hos Manchester City medvirkede til at bekræfte ikke blot den åbenlyse krise, som det magtesløse hold befinder sig i, men også at indkøbene af Januzaj og Dolberg kun kan beskrives som fiaskoer. Vinduets to sidste forstærkninger, den ene på en fri transfer og den anden på leje fra Nice, fik nul minutter på banen i en betydningsløs kamp, skriver AS. 

Kasper Dolberg er blevet kritiseret af Sevillas nye cheftræner, Jorge Sampaoli, der blev ansat i begyndelsen af oktober, men ifølge AS var danskeren heller ikke ligefrem inde i varmen under forgængeren Julen Lopetegui. 

- For Dolbergs vedkommende, så var han til rådighed for Lopetegui, som dog heller ikke var overbevist. Han kom ind fra bænken i de tre første gruppekampe i Champions League, mens han spillede hele kampen i nederlaget til Atlético, som blev Lopeteguis sidste hjemmekamp i ligaen, skriver AS. 

- Sampaoli gav ham chancen fra start i sin første kamp mod Athletic Bilbao, og derefter mod København, hvor han tog ham ud i pausen efter en mangelfuld præstation. Omkring Nervión [hvor Sevillas stadion ligger, red.) er der snak om, at der kommer til at rulle mange hoveder på vinterens transfervindue, hvor der skal ryddes ud i spillertruppen. De sidste to, der kom til, kan blive de første to, der ryger ud. Og det viser, at deres ankomster, ud fra hvad vi har set indtil videre, ikke burde have fundet sted. 

I Sevillas seneste syv kampe har Dolberg blot været på banen i de 45 minutter, som landsholdsangriberen fik mod FC København.