• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Medie: Barcelona forstår ikke Hjulmand-beslutning

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er man i Barcelona ikke specielt glade for, at Andreas Christensen blev sendt i aktion mod Finland torsdag aften.

Af Lars Gram-Hanssen

Torsdagens landskamp mellem Danmark og Finland bød på en rigtig dårlig nyhed til Barcelona-cheftræner Xavi. 

Efter 18 minutter af opgøret i Parken måtte Andreas Christensen nemlig lade sig udskifte med en skade, og det er selvsagt lidt af en streg i regningen for Barcelona, hvor danskeren har været en absolut nøglespiller siden nytår. 

Og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo klapper man i Barcelona ikke ligefrem i hænderne over det danske landsholds trænerstab. 

- I Barça forstår man ikke, hvorfor de forcerede midterforsvareren, og man er allerede nu bevidste om, at man må undvære ham i minimum tre uger, skriver Mundo Deportivo. 

Mundo Deportivo skriver, at Barcelona har svært ved at forstå nogle af de beslutninger, der bliver taget på landsholdene. Avisen peger på, at Andreas Christensen var i aktion mod Real Madrid søndag aften, og at danskeren dermed ikke havde særligt lang tid til at komme sig inden kampen mod Finland. 

Omvendt havde Kasper Hjulmand ikke de bedste forudsætninger for at hvile Andreas Christensen, idet Joachim Andersen tidligere på ugen forlod landsholdslejren med en skade. 

Den aktuelle landskampspause har generelt ramt Barcelona hårdt, idet også Frenkie de Jong er vendt retur fra den hollandske landsholdslejr med en skade, der blandt andet koster midtbanespilleren Copa del Rey-braget mod Real Madrid om halvanden uges tid. En kamp, som Andreas Christensen med al sandsynlighed altså også misser. 

Mundo Deportivo skriver, at Andreas Christensen mandag skal gennemgå undersøgelser i Barcelona, og først herefter kan den danske landsholdsstjernes skadespause defineres mere præcist.