• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lasse Sylvest Mikkelsen

Frustration hos DBU: Billetsalget sparket til hjørne

Foto: Getty Images

Onsdag meddelte DBU, at Herrelandsholdets Nations League-hjemmekampe alle skal spilles i Telia Parken. Men som håbefuld tilskuer skal man vente lidt endnu, før man kan købe billet.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Der er lagt op til ren fodboldfest, når Danmark skal møde Belgien, England og Island i Telia Parken i løbet af efteråret.

Men om der kommer Roligans på lægterne er ifølge Ekstra Bladet usikkert.

Allerede nu burde der være gang i billetsalget, men ifølge mediet er det 'stadig uklart, hvor mange tilskuere DBU får lov at lukke ind til de to kommende kampe. Derfor er billetsalget foreløbig sparket til hjørne.'

Læs også:Pokalfinale udsat i Spanien, men ikke i Danmark: Det er indiskutabelt det rig...

Ifølge avisens oplysninger har DBU budgetteret med billetindtægter på mere end 20 mio. kr, men som situationen er nu, må de kigge langt efter den indtægt. 

DBU skal nemlig følge anvisningerne fra de danske myndigheder, men der er politisk usikkerhed om, hvad fremtiden bringer. Et flertal uden om Regeringen ønsker at give klubberne og også DBU mulighed for at lukke flere tilskuere ind på stadion, mens Regeringen samt SF og Enhedslisten er mere tøvende. 

De ønsker først at tage stilling til, om der skal åbnes fuldt op 20. august, når man kender smitteudviklingen de kommende syv uger, skriver Ekstra Bladet.

Læs også:FCM forlænger med talentfuld nigerianer

Men selvom et flertal ønsker at åbne op for lægterne, så spiller Uefa også en rolle. Således skriver Ekstra Bladet, at Uefa medio juli vil udstikke retningslinjer for afvikling af kampene i Nations League. Herunder om der må være tilskuere på tribunerne.

Corona-situationen i Belgien og England er ingenlunde lige så positiv som i Danmark, og derfor er der en reel chance for, at Uefa beslutter, at der i Danmarks kampe mod de to nævnte nationer, hverken må komme tilskuere på ude- eller hjemmebane.

Hos DBU ærgrer man sig over at den limbo, man er sendt ud i.

- Det er trods alt to klassemodstandere, vi skal møde i september. Men det er klart, at vi lige nu må afvente situationen, siger DBUs kommunikationschef, Jakob Høyer, der samtidig fortæller, at DBU's forventning er at sælge alle billetterne, hvis og når der bliver åbnet op. 

Læs også:Parken bliver vært for Danmarks Nations League-kampe

Læs også:Randers er overbevist: Vil købe lejespiller

Læs også:AaB-profil svarer SønderjyskE-scout: Jeg skal have fat i ham i aften

Superliga

Mere Superliga

Fokus