Hård aften: Ronaldo fik blodtud og begik straffe

Det endte med en sejr, men Portugals udekamp mod Tjekkiet var en noget strabadserende omgang for Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo var i weekenden en tur i Prag med landsholdet, og det var ikke en tur uden slinger i valsen for superstjernen, selvom Portugal hentede tre vigtige point.

Efter blot 13 minutter af Nations League-kampen blev Cristiano Ronaldo således sendt til tælling af tjekkernes målmand, Tomas Vaclik, der gav den portugisiske kaptajn en voldsom blodtud, da de begge gik op til et højt indlæg.

Ronaldo måtte herefter ud på sidelinien til behandling, og selvom stjerneangriberen så ud til at være i store smerter, så kom han efterfølgende tilbage på banen.

Portugal scorede herefter to kasser, men inden pausefløjtet kom Cristiano Ronaldo så igen i problemer, da portugiseren begik et straffespark ved at ramme bolden med armen.

Heldigvis for Ronaldo brændte Patrik Schick dog tjekkernes straffespark, og i sidste ende vandt Portugal opgøret i Prag med hele 4-0 efter scoringer af Bruno Fernandes, Diogo Jota og Diogo Dalot, der blev dobbelt målscorer.

Med sejren står Portugal med gode chancer for at nå Final Four i Nations League. Et enkelt point i tirsdagens hjemmekamp mod Spanien vil således være nok til at sikre førstepladsen i gruppen.