• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Hård kritik af England: Kampen kunne kede bukserne af en islandsk skønhed

Foto: Getty Images

England spillede uden passion og lyst, skriver de engelske medier blandt andet. Og i det hele taget var der ikke mange positive ting fra England, melder de ofte kritiske medier.

Af Kenneth Jensen

Det er ikke altid nemt at være en del af det engelske landshold, for ambitionerne er høje, og forventningerne fra England og medier er endnu højere.

Det betyder, at englænderne render ind i nogle øretæver i pressen, når spillet og resultaterne ikke lige er som håbet, og sådan er det da også dagen derpå, efter England og Danmark spillede 0-0 i Parken.

Selv om pointdelingen bringer England på fire point, og at landet ligger to point efter Belgien, der fører puljen, er der voldsom kritik af det engelske spil efter gårsdagens kamp mod Danmark. En kamp, der i øvrigt også skal ses i lyset af, at England har mange afbud. Folk som Harry Maguire, Mason Greenwood, Phil Foden, Marcus Rashford, John Stones og Jordan Henderson var alle fraværende mod Danmark.

Greenwood og Foden smidt af holdet, efter de brød coronarestriktionerne i Island ved at have damebesøg på hotellet.

Vi har samlet nogle af reaktionerne fra de engelske medier herunder:

BBC Sports skriver blandt andet, at England spillede destruktivt og uden mod i opgøret mod Danmark:

- Det er tidligt, for Premier League starter først igen på lørdag, men det var en trist og skuffende kamp, og kombineret med begivenheder uden for banen endte det med at blive en distraherende og utilfredsstillende landsholdsperiode, lyder det fra Phil McNulty, der er chefskribent.

The Independent skriver blandt andet, at England var glansløse, da holdet arbejdede sig til uafgjort mod Danmark:

- Southgate har været heldig med at få en glimrende generation af engelsk talent. Han har leveret godt mandskabspleje, men den store debat, efterhånden som vi går ind mod 2021 og EM i 2020, bliver, om det virkelig er ham, der kan forløse den engelske talentmasse, skriver Miguel Delaney, chefskribent.

The Mirror skriver blandt andet, at England kæmpede sig til uafgjort i en kedelig 0-0'er mod Danmark:

- Dette var smertefuldt. Der var ingen kreativitet eller gnist, og det var en retur til de gamle dage, når England var på udebane. Og for en gang skyld var fansene nok glade for, at de ikke fik lov at komme ind, lyder det fra John Cross, der er chefskribent på avisen.

The Sun skriver blandt andet, at England var forfædelig i det, der bliver kaldt en københavnsk snoozefest mod Danmark:

- Fair play til Phil Foden og Mason Greenwood, for i det mindste var der to engelske spillere, der havde en form for sjov på turen til Skandinavien. For anden gang på fire dage leverede Gareth Southgates mænd en kamp, der kunne kede bukserne af en islandsk skønhed, skriver Dave Kidd, chefskribent på avisen.

Helt så hårde var tipsbladet.dk ikke ved de danske præstationer efter 0-0 kampen. Du kan læse karakterer fra opgøret ved at klikke her.

Læs også:England-træner efter Danmark-remis: Vi burde ikke have spillet

Læs også:Se højdepunkterne: Hjulmand fik første point som landstræner

Læs også:Engelsk landstræner følte sig i kontrol mod Danmark

Læs også:Optimistisk Hjulmand: Jeg har masser af ideer

Læs også:Landstræneren storroser debutanten Nørgaard: Jeg er meget imponeret

Læs også:Redningsmanden Zanka: Man ved at Kane ikke spiller den på tværs

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus