Landshold Ole Hoffskov

Helt tosset: Flere kom til skade i Fælledparken

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere personer kom til skade i Fælledparken fredag aften grundet ølkast under storskærmsarrangement.

Af Ole Hoffskov

Flere personer kom til skade i Fælledparken fredag aften, da opgøret mellem Danmark og Kroatien blev vist på storskærm. Det bekræfter Jakob Høyer, der er kommunikationschef i DBU, over for TV 2.

DBU har valgt at aflyse mandagens storskærmsarrangement i Fælledparken, fordi der fredag blev kastet med både ølkrus og øldåser, og nu er det altså kommet frem, at flere af de fremmødte kom til skade.

Jakob Høyer ønsker ikke at oplyse, hvor mange det drejer sig om, men af de 20.000 fremmødte måtte "flere tilskuere" på skadestuen.

Kilder fortæller til TV 2, at der både blev kastet med fyldte øldåser og vodkaflasker, og at der generelt var en voldsom stemning blandt de fremmødte, som i høj grad bestod af unge mennesker.

Danmarks første tre kampe i Nations League er alle blevet vist på storskærm i Fælledparken i København, men mandag er arrangementet blev aflyst af sikkerhedsmæssige hensyn, lød det fra DBU søndag aften.

TV 2, der er kommerciel partner på storskærmsarrangementet i Fælledparken og desuden har rettighederne til Danmarks landskampe, bakker fuldt op om DBU's beslutning.