Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Hjulmand: Det irriterer mig virkelig

Kasper Hjulmand er ærgerlig over, at Thomas Delaney er blevet skadet og dermed ikke er klar til de kommende landskampe.

Thomas Delaney gjorde comeback på det danske landshold ved den seneste samling, hvor midtbanespilleren kom ind i slutfasen mod Finland, hvilket var hans første optræden for Danmark siden åbningskampen ved VM sidste år.

Når landstræner Kasper Hjulmand tirsdag udtager truppen til de kommende kampe mod Kasakhstan og San Marino, er Thomas Delaney imidlertid fraværende igen. Anderlecht-spilleren er blevet skadet, og det frustrerer Hjulmand.

Det fastslår landstræneren i et interview med Ekstra Bladet.

32-årige Thomas Delaney har brækket kravebenet, og han ventes først at komme i spil igen i løbet af november. Dermed kan han ikke nå de to forestående EM-kvalifikationskampe, som spilles henholdsvis 14. og 17. oktober.

- Det irriterer mig virkelig, at Thomas nu er ude, efter han er kommet så fint i gang i Anderlecht. Vi så mod Finland, hvilken enorm betydning han har for landsholdet, når han kommer på banen. Han er en holdspiller, og hans vindermentalitet smitter af på holdkammeraterne, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Fraværet af Thomas Delaney kan måske åbne op for, at Celtic-profilen Matt O'Riley får debut for det danske landshold. 22-årige O'Riley er startet sæsonen stærkt, og Celtic-manager Brendan Rodgers har fortalt, at han har været i dialog med Kasper Hjulmand om midtbanespilleren - læs mere her.

Matt O'Riley har i øvrigt netop forlænget sin kontrakt med den skotske storklub.