Foto: Getty Images
Landshold

Lindstrøm overrasker: Det var et godt VM

Den danske offensivspiller har i et interview med Franfurter Rundschau reflekteret over Danmarks VM-slutrunde.

Danmark havde mildt sagt en skuffende VM-slutrunde, og bliver af nogen endda kaldt den største fiasko i dansk landsholdshistorie. Det er dog ikke alle danske landsholdsspillere, der er lige skuffet over præstationen. 

I interview med det tyske medie Frankfurter Rundschau reflekterer den danske fløjspiller Jesper Lindstrøm over slutrunden. 

-  Jeg viste mig selv og beviste, at jeg kan noget. For mig var det et godt VM, fortæller han. 

"Nordlyset fra Taastrup", som han bliver omtalt i mediet, var også en af de mere initiativrige spillere til slutrunden, men lykkedes aldrig rigtig med at være målfarlig.

Der var delte meninger om hans præstationer, og unge Lindstrøm blev bl.a. nævnt på et "VM-flophold" i et hollandsk medie. Han fik desuden heller ikke særlige høje bedømmelser i den danske presse, men blev dog rost for hans store virkelyst. 

Den tidligere Brøndby-komet har endnu til gode at få sit helt store landsholdsgennembrud, men danskeren har virkelig fundet fodfæstet i tysk fodbold. 

Lindstrøm har været involveret i 8 scoringer i 14 kampe i den indeværende Bundesliga-sæson, og har også en stort tiltro til mandskabet.

- Vi har et fantastisk hold, en ekstraordinær ånd. Vi viste, at vi kan slå ethvert hold, fortæller han.

Lindstrøm har kontraktudløb i 2026.