Video : Tipsbladet
Landshold

Lykkelig Osorio efter super-mål: Det er en drøm

Osorio viste klassen frem mod Frankrig i Chiles testkamp tirsdag aften.

FC Midtjyllands Dario Osorio scorede tirsdag aften sit første landsholdsmål for Chile i deres 2-3-nederlag til Frankrig. Det var noget, som han selvsagt glædede sig meget over.

Det fortalte han efter kampen ifølge spanske AS, hvor han blandt andet kom ind på scoringen.

- Det er en drøm. Enhver fodboldspiller ønsker at repræsentere sit landshold. Vi kunne ikke opnå sejren, men vi vil fortsætte med at arbejde fremad, siger FCM-kantspilleren.

Det har da også været nemt for ham at træde ind på det chilenske landshold, som han nu har fem kampe for.

- Det er gode fornemmelser. Det er et nyt trænerteam, og vi skal fortsætte med at arbejde og finpudse nogle detaljer, siger han og fortsætter:

- Det er en lignende position som den, jeg spiller på mit hold. Jeg har følt mig komfortabel med de instruktioner, jeg har fået, og alt hvad der er blevet bedt om af mig, lyder det fra Dario Osorio.

Endvidere peger han på, at han har tillid til trænerteamet og holdkammeraterne.

- Det er en dejlig gruppe, og vi vil fortsætte med at arbejde og finpudse detaljer. Det er en sammensvejset gruppe, alle løber for hinanden. Der er ingen dårlig stemning i gruppen. Det blev afspejlet på banen, vi viste det i denne kamp og mod Albanien, fastslår Osorio.

Nu venderr han snuden hjem til den jyske hede, hvor han i den første kamp i mesterskabsspillet skal møde FC Nordsjælland på mandag.