Video : Tipsbladet
Landshold

Mæhle jubler: Det er bare en konge følelse

Joakim Mæhle stod med en meget god følelse efter Danmarks kvalifikation til EM.

Danmark skal til EM. Det ligger fast efter fredagens møde med Slovenien.

En af de danske målscorere i 2-1-sejren var Joakim Mæhle, der scorede til 1-0 i første halvleg efter indlæg fra wingback-kollegaen Victor Kristiansen. Førstnævnte stod med en rigtig god følelse, da TV2 interviewede ham efter slutfløjt.

- Det er altid en dejlig følelse. Det er en god bold af VK. Jeg har bare en konge følelse. At være med til at sparke Danmark til endnu en slutrunde er bare fantastisk.

Det danske landshold har kæmpet med at få spillet til at flyde i de seneste mange kampe, men mod Slovenien leverede Kasper Hjulmands tropper en bedre indsats.

- Det er en rigtig god følelse, vi står med, for vi har kæmpet lidt med det i nogle kampe, men i dag synes jeg kun, der er et hold på banen. De har ikke engang en chance; det er et frispark, som er godt sparket ind, de scorer på.

- Ellers har de ikke noget som helst, og jeg synes, vi spiller rigtig godt. Jeg føler, at hele fodboldkampen foregår på deres banehalvdel, så vi kan være meget tilfredse med præstationen.

Danmark er altså med til EM allerede inden den sidste gruppekamp mod Nordirland, hvorfor de danske spillere kan fejre kvalifikationen i aften.

- Det bliver en kanon aften. Vi har siddet inden kampen og snakket om, at vi kunne glæde os til den her følelse, og ja, vi skal bare hygge os, vi skal have det sjovt, og vi skal have en sindssyg god aften.

Tipsbladets karakterer fra kampen kan du læse HER.