Nedtur til Ståle Solbakken i Norge

Ståle Solbakken har fået en svær start som norsk landstræner.

Ståle Solbakken stod for femte gang i spidsen for Norge, da de søndag aften mødte Grækenland på La Rosaleda i spanske Malaga, og her sluttede det med en nedtur for den tidligere FC København-chef.

Det sluttede med et nederlag på 1-2 til Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard og kompagni.

Allerede efter 20 minutter var Grækenland foran med to mål på scoringer af Giorgos Masouras og Thanasis Androutsos, og selvom Stefan Strandberg reducerede midtvejs i anden halvleg, kunne Ståle Solbakkens tropper ikke fuldende comebacket. De tabte til Grækenland, som er nummer 51 på verdensranglisten - ni pladser under Norge.

Med nederlaget fortsætter Solbakkens svære start på tiden som norsk landstræner. Af hans første fem kampe er to blevet tabt - mod henholdsvis Tyrkiet og Grækenland - mens de har vundet tre.

Alle de tre sejre er dog kommet mod lande, der er et stykke under Norge på verdensranglisten i form af Luxembourg, Gibraltar og Montenegro.

Norge er ikke med til sommerens EM, så deres næste kamp er i VM-kvalifikationen mod Holland i efteråret.