Video : Tipsbladet
Landshold

Norsk træner sender stor tak til Hjulmand

I Belgien bliver der sat pris stor pris på Kasper Hjulmands beslutning om at sende Andreas Skov Olsen hjem fra den seneste landsholdssamling.

Andreas Skov Olsen var i første omgang udtaget af Kasper Hjulmand til det landshold, der skulle møde Kasakhstan og San Marino i EM-kvalifikationen. 

Danskeren måtte dog udgå af landsholdstruppen på grund af en skade inden kampen mod Kasakhstan. Noget, som måske ikke var helt overraskende med tanke på, at belgiske medier op til udtagelsen havde meldt, at den danske wing ikke var helt fit. 

Derfor har han nu fået noget hvile, og han er også klar igen, nu hvor hans klub Club Brugge kan se ind i et hektisk kampprogram. Det får også klubbens norske træner Ronny Deila til at sende en tak til Kasper Hjulmand på et pressemøde forud for weekendens opgør.

- Han (Skov Olsen, red.) spillede med indsprøjninger, og han trænede næsten ikke. Det er heldigvis slut nu. Han ser godt ud til træning, hvor han har klaret det hele perfekt.

. Jeg er taknemmelig overfor det danske landshold, som skånede ham. De fandt ud af, at han ikke var klar, og at det ikke nyttede noget at lade ham spille, lyder det fra Deila ifølge Nieuwsblad.

Selv om det blev til sejre mod Kasakhstan og San Marino, kunne Danmark godt have brugt Andreas Skov Olsens udfordringer og venstrefod. Man spillede nemlig ikke særlig godt, og Andreas Skov Olsen har været flyvende på klubplan i denne sæson, hvor han har nettet ti gange på tværs af alle turneringer.

I hans fravær blev Jacob Bruun Larsen indkaldt, men han fik ingen spilleminutter.