Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

OB'er modtog landsholdsudtagelse efter BIF-kamp: Betyder sindssygt meget

Oliver Christensen kom direkte fra OB's nederlag, da han fik at vide, at han var udtaget til A-landsholdet. Det har han drømt om i al den tid, han har spillet fodbold.

OB-målmand Oliver Christensen var kun lige kommet ned i omklædningsrummet og havde dårligt haft tid til at ryste nederlaget til Brøndby IF af sig, da cheftræner Jakob Michelsen overbragte ham en glædelig nyhed: Han var udtaget til A-landsholdet. Det har han altid drømt om, fortæller han til fyens.dk.

Så selv om Christensen kunne ærgre sig over et 3-1-nederlag i en ellers lige kamp, kunne han også glæde sig over en milepæl i karrieren. Det er første gang, han tager skridtet op fra U21-landsholdet til A-truppen.

Læs også:Hjulmand tvunget til udskiftninger: Udtager ni nye spillere

- Jeg fik besked i omklædningsrummet lige efter kampen mod Brøndby. Det betyder sindssygt meget. Det er et kæmpe skulderklap at blive udtaget til A-landsholdet. Det er noget, jeg har drømt om, lige siden jeg begyndte at spille fodbold, siger Oliver Christensen til fyens.dk.

Baggrunden, som OB'eren bliver udtaget på, er dog en trist en af slagsen. Landstræner Kasper Hjulmand må nemlig se bort fra syv spillere, som alle optræder i England, når Danmark møder Sverige i en testkamp.

Læs også:Overblik: Her er spillerne som misser Danmark-Sverige

Den britiske regering har besluttet, at alle beboere i landet, der rejser hjem efter ophold i Danmark, skal i 14 dages karantæne. Alle, der ikke har bopæl i Storbritannien, og som har været i Danmark, kan slet ikke komme ind i landet.

Derfor kan folk som Kasper Schmeichel og Jonas Lössl altså ikke slutte sig til den danske landsholdstrup endnu, hvilket har givet plads til Oliver Christensen og FC Midtjyllands Jesper Hansen.

DBU håber stadig, at problemerne med indrejse til Storbritannien kan løses, så de danske spillere kan deltage i Nations League-kampen mod Island i Parken på søndag.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - oktober

Læs også:Bedst og værst: Lindstrøm gav en opvisning mod OB

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby-profil er ene mand i front