Video : Tipsbladet
Landshold

Danmarks bane lappet: Se de afslørende billeder

Der har været stor tvivl om forfatningen på Danmarks træningsbane i Freudenstadt. Tipsbladet var tirsdag forbi og tage helt eksklusive billeder af græstæppet.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): Sjældent har en bane fyldt så meget frem mod en dansk deltagelse i en slutrunde, som tilfældet har været det til denne EM-slutrunde. 

For træningsbanen i Freudenstadt, hvor landsholdet har lejr under hele opholdet i Tyskland, har fået masser af opmærksomhed, og mandag kunne TV 2 melde, at dele af banen var pillet op. 

Det fik Tipsbladets udsendte journalister til at køre tidligt til træningsanlægget i Freudenstadt tirsdag, og her skulle man se langt efter græsfrie områder, som heldigvis for landsholdet er elimineret.

Der blev da også knoklet igennem mandag, kan DBU's groundsman, Anders Faber Nielsen, der er i fuld gang med at male banen op, konstatere, da han får øje på Tipsbladets journalister.

Han er ved godt mod, men Faber fik så sandelig også lov til at arbejde for sin løn mandag, hvor han kunne konstatere, at skridttælleren nåede helt op på hele 42.000. 

-  Modsat mange andre har jeg ikke været bekymret. Jeg har testet mange baner i min tid, og den her er helt på linje med, hvad jeg kender, siger Anders Faber Nielsen til Tipsbladet og fortsætter:

- Alt ser godt ud i min bog - nu glæder jeg mig selvfølgelig til at høre, hvad spillerne siger, når de har trænet på den om et par timer.

Anders Faber Nielsen har haft sved på panden. Foto: Tipsbladet

Som man kan se på disse eksklusive billeder fra træningsbanen, så er der tydelige farveforskelle på græsset. Det skyldes, at der er kommet en ny plæne på, efter at det misfarvede græs mandag blev skrællet af. 

Se de ekslusive billeder herunder:

Fotos: Tipsbladet

Tipsbladet havde ligeledes en journalist på plads i Københavns Lufthavn tirsdag, da landsholdet satte kurs mod Tyskland. Her fangede vi Kasper Hjulmand, som medgav, at tvivlen omkring træningsbanens tilstand i Freudenstadt har været noget, som han har tænkt over. 

- Den seneste melding er, at vi godt kan træne i dag. Jeg får at vide af UEFA, at vi har en fin bane, og UEFA lover det, så der er ingen grund til at bekymre sig på forhånd, så vi glæder os til at komme derned.

Så det har ikke fyldt noget hos dig?

Det gør det bestemt. Jeg har talt med mange, og folk ved godt, jeg vil have en god bane. Når vi bliver lovet, at den er der, så regner vi med det.

Det er klokken 17 tirsdag, at spillerne for første gang kan teste træningsbanen af. Her er Tipsbladet naturligvis til stede.