Video : Tipsbladet
Landshold

Venner kæmper om samme plads: Det er lidt specielt

Gustav Isaksen og Anders Dreyer er rigtig gode venner, og kæmper om den samme plads på landsholdet, men det påvirker ikke deres gode venskab.

BRØNDBY (Tipsbladet)

Anders Dreyer startede tirsdag aften for første gang inde for det danske landshold mod Færøerne, mens hans gode ven og tidligere holdkammerat Gustav Isaksen måtte se til fra bænken. 

Nu er de to kammerater nemlig også blevet landsholdskammerater, og efter en times spil blev Lazio-danskeren sat i spil til sin landsholdsdebut på bekostning af netop Anders Dreyer, der måtte vige pladsen. 

Selvom de to tidligere klubholdskammerater nu kæmper om den samme plads på landsholdet, hjælper de stadig hinanden. 

-Det har været skønt at have ham (Anders Dreyer, red). Han er en af mine bedste kammerater, og det er lidt specielt at spille samme plads og stadig være så gode venner. Han har været super sød til at hjælpe mig og sætte mig ind i det hele, lød det fra Gustav Isaksen i mixed zone efter opgøret. 

For selvom konkurrencen mellem dem er åbenlys, kan den ikke komme i vejen for deres venskab. 

- Det er jo en lille indbyrdes konkurrence. Det ved vi begge to, men det er ikke noget, der påvirker vores forhold. Det har vi været vant til i lang tid, så det er bare at hjælpe hinanden. 

Faktisk håber Gustav Isaksen, at hans konkurrent på landsholdet gør det så godt som overhovedet muligt på klubholdet i Anderlecht. Det motiverer ham nemlig bare til at stramme ballerne og gøre det endnu bedre selv.

- Jeg er glad på hans vegne, når han gør det godt, og der er ingen bad feelings. Hvis han gør det bedre end mig, så må jeg bare gøre det bedre, og det føler jeg lidt, at han har gjort, så nu tager jeg arbejdshandskerne på og prøver at gøre det så godt jeg kan.

Gustav Isaksen fik sine første minutter i benene på landsholdet, mens Anders Dreyer noterede sig for sin første startplads, som han krydrede med sin første assist. Du kan læse om, hvordan Tipsbladet synes, de gjorde det i karaktererne fra kampen, som du finder HER.